tomaatknoflooktomaatknoflooktomaatknoflooktomaatknoflook

RECEPTEN
         
 

Op deze pagina kun je onze recepten vinden. Het zijn niet allemaal originele recepten, maar de recepten hier hebben we wel allemaal uitgeprobeerd en eventueel een beetje aangepast/gepimpt. Indien bekend zal ik een link geven naar de originele recepten of aanverwante zaken.

Een korte algemene handleiding voor deze recepten: Er worden niet altijd hoeveelheden ingrediënten aangegeven, dan moet je zelf een beetje experimenteren en je eigen smaak volgen; ingrediënten die je niet hebt of niet lekker vind kun je meestal weglaten. Kortom, volg het recept en je eigen smaak/fantasie.

EET SMAKELIJK!!

O ja, als ik zo aan het ravotten ben in de keuken, met of zonder de hulp van Lieke en Niels, dan vergeet ik nog weleens om aantekeningen of foto's te maken. Dus, foto's volgen nog als er geen zijn, en de beschrijving kan soms summier zijn.

Ennuuhh ...... over smaak valt niet te twisten maar toch..... laat vooral eens weten wat je ervan vindt, kloppen de recepten, of juist niet, is het wel duidelijk opgeschreven, dus.... opmerkingen, recepten, commentaar of fanmail:

 
         
 
GEHAKTBALLETJESNEW
TZAZIKI (OF TZATZIKI) NEW
 
         
 
POMPOENSOEP
 
 
 
 
WITLOF PARMESAN
BANKETBAKKERSROOM
ZOMERSALADE
 
 
 
 
 PIZZA
BROOD 
ROLLADE 
 
 
 
 
 
 
 
TOMATENSAUS
TAJIN
FOCACCIA
 
 
 
 
KNOFLOOKSAUS
MUSHROOMS AJILLO
ROERBAK BOONTJES
 
 
 
 
NASI GORENG
SATÉ SAUS
KIPSATÉ
 
         
         
         
© 2005 - 2007. Marco van de Bildt